Mechelininkatu 24

Mechelininkatu 24

Helsingin Maalauspalvelu Oy toteutti osoitteessa Mechelininkatu 24 – Lemminkäisenkuja 1 sijaitsevan, vuonna 1931 rakennetun asuinkerrostalon rapattujen katujulkisivujen paikkarappaus- ja maalaustyöt. Urakka sisälsi myös kiinteistön sisäpihajulkisivujen maalaustyöt.

Ulvilantie 5

Helsingin Maalauspalvelu Oy toteutti aliurakkana osoitteessa Ulvilantie 5 sijaitsevan vuonna 1957 rakennetun 3-kerroksisen asuinkiinteistön julkisivusaneerauksen. Urakka sisälsi rapattujen katujulkisivujen pintakäsittely ja maalaustyöt.

Fredrikinkatu 22

Helsingin Maalauspalvelu Oy toteutti aliurakkana Helsingin Punavuoressa osoitteessa Fredrikinkatu 22 – Uudenmaankatu 32 sijaitsevan vuonna 1904 rakennetun asuinkiinteistön rapattujen katujulkisivujen pintakäsittely ja maalaustyöt. Urakka sisälsi katujulkisivujen paikkarappaus- ja pesu/maalaustyöt sekä ikkunoiden huoltomaalaustyöt.

Nervanderinkatu 1

Helsingin Maalauspalvelu Oy toteutti aliurakkana osoitteessa Nervanderinkatu 1 sijaitsevan asuinkiinteistön sisäpihan rapattujen julkisivujen pintakäsittely ja maalaustyöt. Urakka sisälsi sisäpihan julkisivujen paikkarappaus- ja maalaustyöt sekä ikkunoiden ja ovien huoltomaalaustyöt.

Ludviginkatu 2-10

Helsingin Maalauspalvelu Oy toteutti aliurakkana osoitteissa Ludviginkatu 2-10 sijaitsevien viiden kiinteistön rapattujen julkisivujen pintakäsittely ja maalaustyöt. Urakka sisälsi julkisivujen paikkarappaus- ja maalaustyöt sekä ikkunoiden ja huoltomaalaustyöt.

Mäkelänkatu 4

Helsingin Maalauspalvelu Oy toteutti osoitteessa Mäkelänkatu 4 sijaitsevan vuonna 1950 rakennetun asuinkiinteistön rapattujen julkisivujen pintakäsittely ja maalaustyöt. Urakka sisälsi julkisivujen paikkarappaus- ja maalaustyöt kokonaisuudessaan.

Kasarmikatu 38

Helsingin Maalauspalvelu Oy toteutti pääurakoitsijana osoitteessa Kasarmikatu 38, 00130 Helsinki sijaitsevan vuonna 1911 valmistuneen asuinkiinteistön rapattujen julkisivujen pintakäsittely ja maalaustyöt. Urakka sisälsi katujulkisivujen paikkarappaus- ja maalaustyöt sekä porttikongin lämpörappaus- ja maalaustyöt kaikkine oheistöineen.