Kirstinkatu 1

Kirstinkatu 1

Helsingin Maalauspalvelu Oy on toteuttanut osoitteessa Kirstinkatu 1, 00530 Helsinki sijaitsevan, vuonna 1912 valmistuneen Pyhän Sydämen kappelin vesikaton kunnostus- ja maalaustyöt pääurakointina vuonna 2019. Pyhän Sydämen kappeli on Helsingin Kalliossa sijaitseva jugend-tyylinen Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen kappeli. 

Cygnaeuksenkatu 2

Helsingin Maalauspalvelu Oy on toteuttanut osoitteessa Cygnaeuksenkatu 2, 00100 Helsinki sijaitsevan, vuonna 1912 valmistuneen asuinkiinteistön kadun puoleisten ikkunoiden kunnostus- ja maalaustyöt. Samalla vaihdettiin autotalliovien paneelit ja portti kunnostettiin.  

Tietokuja 2

Helsingin Maalauspalvelu Oy on toteuttanut osoitteessa Tietokuja 2, 03300  Helsinki sijaitsevan, IBM Suomen pääkonttorin julkisivujen saumaus- ja kiinnityskorjaustyöt. Urakka on sisältänyt myös osittaisia peltitöitä. Julkisivun korjaustyöt jatkuvat vuonna 2020.

Tietokuja 4

Helsingin Maalauspalvelu Oy on toteuttanut osoitteessa Tietokuja 4, 00330 Helsinki sijaitsevan, Pfizer Oy:n pääkonttorin julkisivulla olevien vaurioiden korjaustyöt sekä julkisivun metalliosien kiinnitys- ja tarkistustyöt.